Header
◄ Vorige
▲ Top

Alle Kunstkerstbomen - bekijk alle modellen

 

 

Er zijn verschillende soorten PE kunstkerstbomen, brede en smalle modellen in de maten 120 cm, 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm, 360 cm en 450 cm. We verkopen kunstkerstbomen die bestaan uit een mix van materialen PE en PVC, kunstkerstbomen die bestaan uit 100% PE materiaal, en de Arizona een witte kunstkerstboom uit een mix van PE en PVC materialen. Alle kunstkerstbomen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden!

Er zijn verschillende soorten PVC kunstkerstbomen, brede en smalle modellen. We verkopen kunstkerstbomen die volledig uit PVC materiaal bestaan, maar ook uit een mix van materialen PVC en PP. De Maine is een PVC kunstkerstboom die verkrijgbaar is in de kleuren wit, zwart of roze. Ook hebben we een besneeuwde kunstkerstboom, de ‘Flock Tree Deluxe’.
Er zijn verschillende soorten kunstkerstbomen met geïntegreerde verlichting en sterk warm LED verlichting verkrijgbaar. De bomen bestaan uit PE, PVC of een mix van materialen PE, PVC of PP. De 1 Minute Tree Deluxe sterk warm LED is een boom die met geïntegreerde sterk warm LED lampjes binnen 1 minuut gereed is voor decoratie. Alle kunstkerstbomen met geïntegreerde verlichting en sterk warm LED lampjes (warme kleur, lijkt op kaarslicht) bestaan uit een scharnierconstructie. LED verlichting is heel energiezuinig en milieu bewust. Ook zijn LED lampjes robuust tegen stoten en gaan erg lang mee. Deze bomen worden opgebouwd in 3 delen; top, middenstuk, onderstuk met stalen voet.

 

Uniek bij Royal Christmas is dit revolutionaire systeem! Met het ‘1 minute tree systeem’ van Royal Christmas hoeft u nooit meer een boom uit te vouwen. Deze boom staat perfect in model binnen 1 minuut. Zie zelf hoe snel u de boom in elkaar zet en bekijk het filmpje voor een demonstratie. Het zeer gedetailleerde model met veel takjes geeft deze boom een natuurlijke uitstraling. Bekijk ook de detailfoto’s om te zien hoe mooi de takken zijn afgewerkt. De 1 minute tree is tevens verkrijgbaar met geïntegreerde warm LED verlichting. Alle 1 minute trees bestaan uit een scharnierconstructie. Deze bomen worden opgebouwd in 3 delen; top, middenstuk, onderstuk met stalen voet.

 

We bieden verschillende soorten goedkope PVC, PE en PP kunstkerstbomen aan, met- en zonder geïntegreerde verlichting / warm LED lampjes, voor scherpe prijzen. Er zijn brede en smalle modellen beschikbaar.
promo bomen
Voor kunstkerstbomen groter dan 3 meter, tot en met 4,5 meter, bieden we de Iowa, Utah en Sneeuw Boom Deluxe / Flock Tree Deluxe aan. De kunstkerstboom Iowa Deluxe bestaat uit een mix van PE en PVC materialen, de kunstkerstboom Utah bestaat uit PVC materiaal. De Sneeuw Boom Deluxe / Flock Tree Deluxe bestaat uit PVC takken bedekt met sneeuw. Deze kunstkerstbomen zijn tevens verkrijgbaar met micro, connector of warm LED verlichting. De connector verlichting is max. 5x koppelbaar.

 

Bestellingen voor 11.00 uur volgende werkdag gratis geleverd!
Transport
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.